söndag 16 augusti 2009

Idag har vi haft fullt upp igen...

Jag fick en skön och välbehövlig sovmorron till halv nio!!!!! Längesen jag sov så länge...Nova har ju för vana att vakna halv sju-sju, så det var riktigt gott!

Sen var det en mysig familjefrukost utan större katastrofer eller bråk....annars ganska ofta förekommande med en treåring i familjen och en lika enveten pappa...hihihi

Sen ringde telefon och då vart det kompisarna som tänkte komma på fika senare....absolut, kom ni. En stund senare ringde svärfar och frågade om han och hans nya kunde komma på en fika senare...ja det hade varit roligt så kom ni!

Ytterligare en stund senare kom det ett mess på min mobil...är ni hemma? Bjur ni på kaffe?...från svägerskan...hahaha ja kom du!

Så först kom hon och drak kaffe med oss...sen gick Jompe ner i garaget för ett behövligt röj där....

så visade det sej att kompisarna inte kom, barnen var trötta och griniga så de hoppade över det...

Sen var det tid för middag, tog gårdagens rester så det gick ju snabbt...PRECIS när vi var klara kom svärfar och Helena...kaffedax!!
Härligt....mysigt att träffa henne igen, har bara träffat henne två gånger inräknat idag, men hon verkar mysig.
När de hade gått var det hög tid för lilla felicia att sova en LITEN stund...och Nova hade redan somnat så då fick jag en chans att gå ner och hjälpa Jompe i garaget lite...behövdes...var en hel del att få undan där!!

Sen vakna barnen igen och så har det vart full rulle fram till nu egentligen, för nu ligger på båda två och jag tänker ta en xider...lite gott på söndagskvällen..

Härligt!!
Hur har er dag varit?

1 kommentar:

Paula sa...

Låter som en hektisk dag men trevlig ändå :) Kul att höra att J har träffat ngn ny. Det kan han behöva! Kanske kikar förbi ngn kväll nästa vecka, fast utan barn då. Kram