måndag 2 mars 2009

Det händer en del lite då och då....

Ja vi var ju i veckan på en husvisning som till en början kändes bara allmänt konstig men efter lite funderingar och så så kom vi fram till att om bara besiktningsprotokollet såg bra ut så skulle vi åka dit igen och kolla och sen lägga ett bud. Det såg väl inte JÄTTEBRA ut men det var saker vi ansåg att det skulle vi kunna lösa....så vi bokade tid på banken för att kunna få ett lånelöfte.

Men så igår kväll upptäckte vi att det var en del viktiga saker som var så pass gamla att vi hade fått byta dem snart och det hade kunnat kosta en hel del, det plus de sakerna som inte var SÅ bra i protokollet gjorde att vi bestämde oss för att INTE lägga nåt bud utan vi väntar helt enkel och ser om det kommer in nåt bättre...Tråkigt men så får det bli....

I Fredags började vi dessutom måla om i köket och blev väl klara i lördagskväll...det blev kanon!! Ingen JÄTTESTOR skillnad eftersom väggen från början var vit-grå-beige...eller nåt och nu valde vi en helt vit färg, men det ser fräschare ut och känns fräschare.... Ska väl gå på vårt otroligt snygga badrum uppe med sen....det som är MÖRKBLÅTT med vita fiskar på...det ska bli vitt!!

På Lördag eftermiddagen åkte vi till svägerskan och firade henne, hon fyllde år. Alltid trevligt och gott!! Smörgåstårta är aldrig fel!! Sen blev det hem ganska tidigt eftersom hon skulle ut på hotellet på kvällen. Hem och måla!!

Igår kom Jompes ena syster hit med sin pojkvän, käkade lite gott och pratade och hade som vanligt lika roligt!! Synd att man inte träffas oftare.

Oj det blev ett långt inlägg men men...så får det bli!

Adjö!


1 kommentar:

Västgötskan sa...

Bara en liten fråga. Varför lägger ni tid och pengar på ert nuvarande boende om ni planerar att flytta? ;-)

Och ja, smörgåstårta är mums!