måndag 23 mars 2009

Igår

Igår var det ganska tråkigt väder så vi bestämde oss för att passa på att åka till Borås och knallerian, men inte för att handla!! Utan vi åkte till lekborgen, vi har ju varit någon gång på lek och buslandet i Göteborg och det älskade Felicia så nu tyckte vi att det är perfekt i Borås, inte så stort och inte så dyrt! Hon stormtrivdes!!!! Hua det var precis vad hon behövde!! Så det får bli fler gånger!



På vägen dit mötte vi svärfar så vi ringde honom och kollade vart han var påväg och det var till oss så han fick vända bilen och följa med...roligt att han ville det!!

Sen åkte vi hem och var väl inte hemma så länge förrän svägerskan kom på en kopp kaffe och efter ett tag kom svärmor oxå. Precis lagom till middagen så det blev stormiddag här...mysigt!!

Idag är Jompe ledig första måndagen och det är kalasväder....och så MÅSTE vi städa!!! Typiskt!! Vi får försöka få det avklarat lite snabbt så vi kan hitta på nåt sen, med tjejerna...

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Snygg (ny) header måste jag säga! Jag gillar särskilt kortet när hon sitter i spannen. :-)

Västgötskan sa...

(Om du orkar?) kan du göra så här:

Ändra storlek under den här i html-texten:
#header-wrapper {
width:580px;
margin:0 auto 10px;
border:1px solid $bordercolor;
}

Det är "width" du ändrar, dvs antalet px.
När du sen förhandsgranskar kommer din nuvarande header förmodligen hamna utanför den förminskade "header-wrappern". Men tryck på spara, gå in på layout och under "bloggrubik". Där tar du bort bilden och sen hämtar den på nytt. Innan du sparar klicka på "Förminska så den passar" (eller vad det står).
Då ska bilden bli mindre/passa in i den förminskade headern.